Agentie Web Design Iași

Iti oferim solutia completa de promovare si comunicare 24/7 cu clientii tai, in mediul online.

Cu ce te putem ajuta

Ca agentie care ajuta afacerile in mediul online, ajungi sa oferi cele mai bune servicii de promovare si comunicare atunci cand stii sa asculti si sa intelegi nevoile afacerilor cu care lucrezi. Visience a invatat asta de-a lungul timpului, impreuna cu clientii sai.

Oferim servicii diverse si complete de web design si marketing online, pe scurt ajutam afacerile sa comunica mai bine cu clientela dorita. Practic, orice nevoie ar avea afacerea ta, ea isi va gasi solutia la noi

Design Personalizat

La Visience ne mandrim cu unicitatea site-urilor nostre. Fiecare site are un design personalizat. Noi nu folosim teme.

Strategie UX

Cercetam clientul tinta si dezvoltam structura site-ului web dupa acesta

Securitate

Toate site-urile sunt securizate cu certificate SSL

Conținut editabil

Asiguram libertatea sa poti edita continutul intr-un mod cat mai simplu si rapid, in cazul unei urgente.

Intra in spatiul ONLINE

Imaginea ta ar trebui să schimbe impresii și să influențeze percepții.

Visience este o firmă din Iași care se ocupă de creare de branduri de succes, design și creare site-uri web și platforme de comerț electronic (e-commerce).  Care , comunică în mod unic identitatea firmei, stimulează creșterea și profitabilitatea afacerii, și se remarcă vizual, cu un design uimitor.

Continut flexibil (Responsive)

Deoarece telefonul este o extensie a mâinii, se lasă de înțeles că prima oară căutăm o informație pe telefon. De asta este foarte important ca site-ul dumneavoastră de prezentare să fie flexibil pentru toate ecranele. Proiectele realizate de noi se adaptează atât pentru desktop, tabletă, cât și pentru mobil ( Android, IOS).

Construiește-ți portofoliul

Portofoliu personalizat pentru tine!

Creăm site-uri web portofoliu, personalizate pentru artiști. Dacă doriți să obțineți mai multe proiecte, acel loc de muncă mult dorit, sau pur și simplu doriți să arătați lumii ARTA dumneavoastră. Avem soluția! Caligraf , fotograf, pictor, designer UX, model, designer de haine sau orice altceva, ARATĂ CE POȚI!

Solutii Ecommerce – Tot ce ai nevoie pentru a vinde online!

In industria comertului online, rezultatele incep sa apara doar daca dispui de un magazin realizat corespunzator. Portofoliul vast de proiecte finalizate cu succes reprezinta dovada experientei noastre acumulate de-a lungul timpului si, implicit, capacitatea echipei de a dezvolta un magazin online chiar si pentru business-ul tau. Principala platforma care a generat rezultate multumitoare in cadrul proiectelor noastre este WordPress Woocommerce.

 

Daca ai trecut deja de etapa research-ului si nu te poti decide asupra platformei, trebuie sa stii ca noi putem veni in ajutorul tau. Putem aduce un aport considerabil nu doar in privinta partii tehnice a unui shop online, ci si in luarea deciziilor initiale.

Intrebari

Orice interactiune cu numele firmei tale online trebuie gandita strategic

Angajații pot avea acces la site?

Se pot face conturi pentru toti angajatii firmei. Accesul poate sa fie restrictionat numai la anumite parti ale site-ului (adaugare produse, adaugarea unei postare de blog).

Pot sa modific continutul site-ului dupa?

Desigur! Site-ul este contruit in asa fel in cat sa poata fi modificat cu usurinta continutul.

Este greu de lucrat pe site?

Nici gand! Pentru a adauga sau a modifica continut pe site-urile WordPress este foarte usor, dar pentru orice eventualitate noi oferim un mini curs (tutorial) pentru incepatari.

Ce trebuie sa platesc petru site?

Singurele plati recurente sunt pentru numele de domeniu si pentru gazduirea site-ului pe un server, si acestea se platesc odata pe an.

Se poate integra plata cu cardul?

Plata cu cardul se poate integra pentru site-urile de tip Ecommerce. Atata timp cat banca dumneavoastra suporta acest lucru.

Pot gestiona stocul de acolo?

Stocul produselor poate fi gestionat din partea de administrator a site-ului cu usurinta.

Esti pregatit sa incepem?

Hai sa vorbim si sa iti construim site-ul

Call Now Button