Servicii de creare site web și magazin online

#web design #creare website de prezentare #magazin online #website de tip catalog

Indiferent dacă dorești un site de prezentare personal sau pentru afacerea ta, noi te putem ajuta cu tot ce trebuie pentru a deține un website WordPress, cu găzduire web, totul la un raport, calitate/preț excelentă.

  Da vreau!

  CREARE SITE WEB

   PREȚURI IMBATABILE

  Una dintre valorile noastre de bază este accesibilitatea. Credem cu tărie că prețul nu ar trebui să fie o barieră între tine și imaginea ta online.

  WEBSITE WORDPRESS

  Iți punem la dispoziție si sistemul WordPress, cea mai folosită platformă de gestionare și creare a site-urilor web, atât în România, cât și la nivel mondial. Platforma WordPress fiind folosită pentru practic orice fel de site cu orice fel de funcționalitate.

  Creare site | Web Design Iasi | Oferta Pret Site

  Site de Prezentare

  Spuneți povestea, oferiți anumite servicii sau doriți să vă prezentați portofoliul? Site-ul web de prezentare vă poate ajuta și vă poate distinge din toate punctele de vedere. Oferim servicii de creare a site-urilor web cu aspect și funcții profesionale.

  Site Catalog

  Oferă clienților tăi un catalog online cu produsele tale, ce poate să fie acesat 24/7 sub forma unui site web. Ca magazin online, numai că produsele nu au prețuri, clienții nu pot plasa comenzi, ci doar să trimită oferte de preț.

  Magazin online

  Aveți produse interesante? Aduceți-le și online! Oferim un serviciu complet de creare a magazinului tău online, conceput pentru a satisface nevoile dvs. și ale clienților dvs. Un magazin online simplu și rapid care arată atractiv va face cu siguranță vânzări!

  Integrăm fără cost suplimentar Facturare, Curier și multe altele

  Adăugăm în site-ul tău tot ce ai nevoie, curier, plata cu cardul, tot..

  Plata cu cardul

  Plata cu cardul este o necesitate în secolul 21, dar și o siguranță pentru cel care deține magazinul online. De aceea Visience oferă gratuit integrarea plăți cu cardul pentru magazinul tău online.

  Facturarea Automată 

  Generarea automată a facturilor, conectând magazinul tău cu platforma facturare. Facturarea nu a fost niciodată mai ușoară!

   

  Integrare Curier în platformă

  Trimiterea automata a comenzi se va face din platforma WordPress, conectând firma de curierat la site-ul tău online, și nu mai trebuie chemat curierul în stilul vechi prin telefonarea acestuia la toate comenzile pe magazinul tău online. 

   

  Analiză Vizitatori

  Integrăm modulul automat Google Analytics pentru a vedea numărul de vizitatori pe fiecare pagină, pe fiecare produs, cât stau vizitatorii pe site, la ce ore intră, de pe ce dispozitive și din ce tări sunt vizitatori.

  Chat automat

  Comunicarea rapidă cu posibili clienți este foarte importantă, pentru că răspunsul rapid la mesajele vizitatorilor duc la o creștere signifiantă a vânzărilor. Integrarea pe site a unui chat preferat de tine, Facebook Messenger, Whatsapp, sau direct prin SMS.

   

  Integrare GDPR

  Pentru că este obligatoriu în Europa, integrarea GDPR-ului este gratuită în magazinul tău online, sau în site-ul tău de prezentare.

   

  Website Design

  Call Now Button