Creare site București

Vrei să creezi un site de prezentare pentru a dezvolta vizibilitatea afacerii tale în București? Dacă ne furnizați imaginile, textele, logo-ul dvs., vă vom livra un site 100% gestionabil și la cheie în 2 săptămâni.

Prețul unui site de prezentare: 1000 €

cropped-favicon-fav-visience-logo-branding-strategie-firma-design-agentie-iasi-bucuresti-bacau-brasov.png

Creare website

SEO

Brand

Crearea website pentru 1000 €

WEBSITE ÎN IMAGINEA FIRMEI TALE

Cerintele tale

MANAGEMENT DE PROIECTE PERSONALIZAT

Livrare în 2 săptămâni

2 ore de antrenament inclus

Suport constant

Creare site Web

Creați o experiență online demnă de ospitalitatea locației dvs. Atrageți, implicați și încântați clienții dvs. cu produse și servicii excepționale dedicate acestora.

Servicii SEO

Online, site-ul web este echivalentul unei locații fizice. Optimizarea SEO vă ajută să atrageți clienți în locația dvs.

În 2024, calitatea produselor sau serviciilor nu este suficientă pentru a fi descoperită de noi clienți.

Brand

În absența interacțiunii față în față online, identitatea vizuală este motivul pentru care cineva își va aminti de tine.

Armonia dintre elementele vizuale – logo-ul, imaginile, culorile, forma textului – creează o emoție care cimentează brandul tău în memoria clientului.

În câteva cuvinte

DESIGNER DE SITE WEB ÎN București

Pasionat de Marketing de mai bine de 8 ani, m-am specializat în proiectarea de site-uri de prezentare. Construiesc Designuri și Branduri care răspund așteptărilor. Nu ezitați să mă contactați dacă aveți întrebări, vă voi răspunde cu plăcere.

Ce include site-ul dvs

PACHETUL COMPLET LA 1000€

Instalare

- Achiziționarea numelui de domeniu
- Achiziționarea de găzduire
- Instalarea WordPress
- Comutarea site-ului dvs. la https//

Crearea

- Inspirații și design
- Scurtă lansare
- Crearea meniului și paginilor
- Integrarea conținutului dvs. (logo, fotografii, videoclipuri, texte, detalii de contact)

SEO local

- Crearea unei pagini Compania mea pe Google
- Adăugarea fotografiilor și optimizarea imaginilor

Referințe naturale (SEO)

- Alegerea cuvintelor cheie
- Optimizarea etichetelor
- Optimizarea dimensiunii imaginii
- Memorarea în cache a site-ului

Urmărirea statisticilor

- Instalarea Google Analytics și Search Console
- Vă voi instrui timp de două ore pentru a vă pune site-ul în funcțiune

Instalarea pluginurilor de securitate

- Crearea unei parole puternice
- Modificarea adresei URL de acces la tabloul de bord
- Limitarea încercărilor de conectare
- Configurarea unui firewall (Wordfence)

Cât costă un site web în București?

Prețul pentru crearea unui site în București este de 1000. Este un design 100% gestionabil, receptiv și conceput pentru Google SEO. Este o modalitate excelentă de a te face cunoscut atunci când îți lansezi afacerea sau de a te evidenția față de concurența din zona ta geografică.

Crearea unui site web se face în 5 pași:

  1. Discutăm despre dorințele dvs
  2. Achiziționarea numelui de domeniu și găzduirea
  3. Crearea designului paginilor & integrarea fotografiilor, siglelor, textelor dvs.
  4. Aplicarea feedback-ului dvs.
  5. Puneți online noul dvs. site web
 

Crearea unui site web în București nu are costuri ascunse. Este simplu, plătiți depozit de 30% (300 EUR) la lansarea proiectului și 70% (700 EUR) la livrarea site-ului.

Desigur, vă sprijinim în prima lună pentru orice solicitare de modificare a site-ului. Este inclus în preț.

Dacă, în viitor, doriți să faceți modificări suplimentare noului dvs. site web, vă vom percepe 50 EUR pe oră.

Nu ezitați să mă contactați la +40771486499 dacă aveți întrebări despre prețul site-ului dvs. din București, vă voi răspunde cu plăcere.

Creare site București

SITE-UL DVS. DE PREZENTARE îN București & ÎMPREJURIMI

Căutați o firmă de creare de site-uri web în București? Dacă da, ești în locul potrivit. În primul rând, luați în considerare tipul de afacere pe care o faceți. Ești în industria imobiliară? Sau este un magazin online? Dacă da, aveți nevoie de o companie de design site web care să înțeleagă nevoile clienților imobiliari și să vă atingă scopurile și obiectivele. Dacă sunteți într-o afacere care vinde produse și servicii, aveți nevoie de un site conceput pentru a oferi o experiență bună pentru utilizator. Veți dori ca site-ul dvs. să comunice imaginea afacerii dvs.

Dacă aveți nevoie de un site web pentru un client business, căutați o companie de design de site web specializată în acest domeniu. O companie bună de design de site-uri web va îndeplini cerințele mărcii dvs. și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri. Pe lângă faptul că oferă o experiență bună pentru utilizator, un site web bine conceput va transmite imaginea și marca companiei tale. A avea un site web care oferă o experiență excelentă pentru utilizator este, de asemenea, o opțiune bună.

Companiile de design de site-uri din București ar trebui să aibă o structură clară și să se concentreze pe rezultate. Ar trebui să aibă multă experiență în aceste domenii și să aibă un portofoliu puternic de arătat. Asigurați-vă că vă înțeleg obiectivele de afaceri și asigurați-vă că angajați o companie cu un istoric dovedit. Puteți găsi o listă nesfârșită de afaceri locale dacă știți unde să căutați. Principalul lucru este să alegi compania care corespunde cel mai bine nevoilor tale pe Google.

O companie bună de creare de site-uri în București trebuie să aibă o structură consacrata și eficientă. Ar trebui să fie concentrat pe rezultate și ușor de navigat. Un site web bine conceput ar trebui să fie ușor de navigat și să aibă o structură bună. Trebuie să fie eficient pentru a vă crește vânzările. Pentru a alege firma potrivită de design site, alege o agenție cu câțiva ani de experiență în sector. Site-ul dvs. ar trebui să fie ușor de utilizat și să ofere o experiență bună pentru utilizator.

O companie bună de creare de site-uri web din București trebuie să fie capabilă să dezvolte un site web funcțional și atractiv pentru utilizatori. Scopul unui site ar trebui să fie atragerea și păstrarea clienților și generarea de vânzări. O companie de design de site web din București ar trebui să se concentreze și pe obținerea de rezultate. Ar trebui să poată demonstra că vă înțeleg afacerea și nevoile. Scopul lor ar trebui să fie acela de a face site-ul dvs. un succes. Puteți găsi o companie bună care vă înțelege afacerea și vă poate ajuta să o realizați.

Alegerea unei companii de design site web este esențială pentru succesul unei afaceri. O companie grozavă de design de site-uri web ar trebui să poată satisface nevoile unui client și să le ofere un site web de calitate. Ar trebui să poată ajuta afacerea dvs. să-și atingă obiectivele. O companie excelentă de design de site-uri web vă va putea oferi un site web simplu și eficient pentru afacerea dvs. Dacă afacerea ta este mică, angajarea unei companii de design site web în București va asigura succesul pe termen lung al site-urilor tale.

Alegerea unei firme de design site web în București este esențială pentru afacerea ta. Căutați o companie care vă înțelege afacerea și se concentrează pe rezultate. Folosind o companie specializată în crearea de site-uri web în București, vă asigurați că site-ul dvs. vă îndeplinește obiectivele. Dacă doriți o echipă de design site web de calitate, trebuie să lucrați cu o echipă creativă și talentată. Deci alegeți cu înțelepciune – veți fi mulțumit de rezultate în cel mai scurt timp!

Deși este important să angajezi o companie de design site web în București, ar trebui să iei în considerare și capacitățile și experiența acestora. Ei trebuie să fie capabili să vă satisfacă nevoile și să obțină rezultatele așteptate. Ar trebui să înțeleagă bine obiectivele dvs. de afaceri. Acest lucru va garanta succesul site-urilor dvs. Și dacă angajezi o firmă de creare de site-uri web în București, ea te va ajuta și să-ți atingi obiectivele. Un bun designer de site-uri web nu numai că va construi obiectivele site-urilor dvs., ci va îmbunătăți și imaginea mărcilor dvs.

Contact

Nu știi cum să începi

Începe cu Salut!

Nu-ți place să completezi formularele?
Trimite mesaj direct pe Whatsapp sau Facebook
Sau… sună la: +40771486499

Este foarte util atunci când menționezi:
Produsul tău.
Istoricul tău.
Bugetul tău.
De unde ai auzit de visience.ro?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]