Un cont Google Business este un mod prin care afacerile și organizațiile pot să-și administreze prezența online pe Google, incluzând aspecte precum listarea afacerii pe Google Maps și Google Search, precum și accesul la alte instrumente și funcții Google, cum ar fi Google My Business, Pagespeed, Gmail, Drive, Calendar, Meet, Chat și Google Ads.

Crearea unui cont Google Business poate fi benefică pentru afacerile care doresc să-și crească vizibilitatea online și să atragă noi clienți prin intermediul platformelor Google. De exemplu, listarea afacerii pe Google Maps poate face ca aceasta să fie mai ușor de găsit de către potențialii clienți care sunt în căutarea unor produse sau servicii similare.

Cu un cont Google Business, afacerile pot actualiza informațiile lor, cum ar fi adresa și numărul de telefon, și pot adăuga fotografii și descrieri ale produselor sau serviciilor lor pentru a le face mai atractive pentru clienți. De asemenea, afacerile pot răspunde la recenziile lăsate de clienți, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea reputației lor online.

Crearea unui cont Google Business este gratuită și poate fi realizată în câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie să vă creați un cont Google cu Gmail, dacă nu aveți deja unul. Apoi, accesați pagina de început a serviciului Google Business prin căutarea ei pe Google, și faceți clic pe butonul „Gestionați acum” din colțul din dreapta sus al ecranului. Aici vă notați informațiile principale ale afacerii, apoi urmați sfaturile din Platformă.

 

Google Maps

Google Maps este un instrument indispensabil de marketing pentru afacerile locale. Este un mod eficient de a îți promova afacerea și de a-ți câștiga clienții. Foarte mulți clienți se bazează pe Google Maps, ca pe o sursă de informații, pentru a găsi rapid locația rapidă a magazinului și produselor pe care le oferi. Acest lucru poate face diferența între clienții care ajung la tine sau care trec mai departe.

De asemenea, Google Maps oferă servicii de orientare și rutare, precum și informații despre trafic sau modalități de transport în comun. Acest lucru poate ajuta foarte mult clienții care vin în magazin și care trebuie să ajungă cât mai repede la destinație. Datorită acestor informații, clienții pot economisi timp și bani când vin să cumpere produsele tale.

Google Maps poate fi îmbunătățit cu informații despre programul magazinului, ofertele speciale, recenziile clienților și alte detalii despre afacerea ta. Acestea pot îmbunătăți prezența ta online și pot ajuta la creșterea traficului spre magazinul tău.

Google Ads 

Antreprenorii ar trebui să știe că publicitatea Google este una dintre cele mai importante resurse pentru promovarea afacerii lor. Cu doar câteva clicuri, poți să-ți faci cunoscută afacerea și să-ți găsești noi clienți. Publicitatea Google te poate ajuta să obții informații și servicii pentru a-ți maximiza eforturile de promovare.

Atunci când vorbim despre publicitatea Google, primul lucru pe care îl trebuie să-l știm este că, prin intermediul acestor metode, poți ajunge la o audiență mai mare și mai diversă decât cea pe care ți-o oferă alte metode de publicitate. Google Ads poate ajunge la o mulțime de persoane, printre care noi clienți, într-un timp foarte scurt, cu un cost destul de mic.

Cu publicitatea Google, vei avea acces la un set complet de instrumente și funcționalități necesare pentru a-ți îmbunătăți campaniile de publicitate. Aceste instrumente vă permit să ajustați mesajele direct către publicul tău țintă și să vedeți cum se comportă publicul în fața anunțurilor dvs.

De asemenea, publicitatea Google vă oferă informații și statistici despre cum să vă optimizați campaniile pentru a obține un număr mai mare de rezultate. Acest lucru înseamnă că veți putea să vedeți ce anunțuri funcționează cel mai bine și care sunt cele mai eficiente metode de a vă promova afacerea.

Pagespeed

Antreprenorii sunt constienti de faptul că optimizarea vitezei de încarcare a paginilor web poate avea un impact major asupra succesului afacerii lor. Google Pagespeed oferă un instrument valoros pentru a monitoriza și imbunatati performanta de incarcare a paginilor web pentru a obține rezultate optime. Acest instrument poate fi folosit pentru a optimiza performanta paginilor web si pentru a determina daca exista anumite elemente care ar putea fi imbunatatite pentru a spori viteza de incarcare a unei pagini web.

 

Google Pagespeed oferă o gamă largă de informații și servicii pentru a ajuta antreprenorii să optimizeze performanțele paginilor web. Instrumentul ofera informatii despre viteza de incarcare a fiecarei pagini web, precum si sugestii asupra modului in care acestea pot fi imbunatatite prin modificari ale codului HTML sau CSS. De asemenea, instrumentul ofera informatii despre modul în care imaginile si fisierele ar putea fi compresate pentru a obtine viteze de incarcare mai bune.

 

Un alt avantaj al Google Pagespeed este ca ofera o metoda de a monitoriza viteza de incarcare a fiecarei pagini web si de a detecta eventualele probleme care pot avea un impact asupra vitezei. Acest lucru poate ajuta antreprenorii să optimizeze paginile web și să detecteze orice element care ar putea fi imbunatatit pentru a obține rezultate optime.

 

Google Pagespeed poate fi folosit pentru a monitoriza si imbunatati performanta paginilor web si poate oferi antreprenorilor informatii si servicii valoroase care pot fi folosite pentru a obtine rezultate optime. Acest instrument poate fi utilizat pentru a monitoriza viteza de incarcare a fiecarei pagini web si pentru a detecta orice element care ar putea fi imbunatatit pentru a spori viteza de incarcare a paginilor web. Utilizarea acestui instrument poate ajuta antreprenorii sa-si optimizeze performanta paginilor web si sa obtina rezultate optime.

Cu toate acestea, contul Google Business oferă antreprenorilor, de asemenea, oportunitatea de a monitoriza și de a îmbunătăți prezența online a afacerii lor. Acest lucru le permite să vadă cât de bine se descurcă afacerea lor și să facă schimbări pentru a-și îmbunătăți prezența online.

 În concluzie, contul Google Business oferă antreprenorilor numeroase beneficii, de la accesul la informații despre clienți la servicii precum Google Maps, Google My Business și Google Ads. Acestea pot ajuta antreprenorii să creeze o prezență online 24 din 7 mai puternică și mai eficientă. Acest lucru poate fi vital pentru succesul afacerii lor.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]