Revoluționați-vă marketingul în rețelele sociale: de ce cel mai recent anunț al Instagram este irelevant și TikTok este noua voastră armă secretă!

articol

La Visience, știm cât de important este pentru companii să rămână la curent cu cele mai recente tendințe și anunțuri din rețelele sociale. Cu toate acestea, știm și că nu toate anunțurile sunt create egale. De aceea, suntem aici pentru a vă împărtăși cunoștințele despre motivul pentru care cel mai recent anunț al Instagram despre revenirea la fotografii nu ar trebui să fie prioritatea dvs. principală ca proprietar de afaceri.

Deși este adevărat că modificările algoritmului Instagram pot avea un impact direct asupra performanței și vânzărilor conținutului tău, am descoperit că cea mai eficientă modalitate de a ajunge la publicul țintă și de a genera conversii este valorificarea puterii TikTok.

Prin cercetările noastre ample, am descoperit că TikTok nu este doar o platformă extrem de captivantă, ci și un motor de căutare puternic. Prin crearea de conținut care rezonează cu publicul țintă, puteți atrage noi adepți și potențiali clienți care caută în mod activ afaceri ca a dvs.

Odată ce le-ați captat atenția pe TikTok, este important să-i ghidați către contul dvs. de Instagram, unde pot afla mai multe despre marca, produsele și serviciile dvs. Cu toate acestea, în loc să vă concentrați toată energia pe feedul Instagram, vă recomandăm să folosiți conținutul feedului ca pagină de destinație și să acordați prioritate poveștilor dvs. de pe Instagram.

De ce? Pentru că poveștile sunt locul unde au loc majoritatea conversiilor. Oferind valoare și conținut educațional în poveștile dvs., puteți construi încredere cu publicul și, în cele din urmă, îl puteți transforma în clienți plătitori.

Așadar, deși anunțul Instagram poate să fi provocat furori în rândul unor agenți de marketing, credem că adevărata oportunitate constă în valorificarea poveștilor TikTok și Instagram pentru a crește vizibilitatea, implicarea și vânzările. La Visience, suntem aici pentru a vă ajuta să navigați în lumea în continuă schimbare a rețelelor sociale și să creați o strategie câștigătoare care funcționează pentru afacerea dvs.