strategy

Agenție Web Design Iași

Agenție Web Design Iași Visience este o agenție de web design din Iași, specializată în crearea de site-uri web profesionale, inclusiv site-uri de prezentare și magazine online. Echipa lor de experți în design și dezvoltare web lucrează pentru a crea site-uri web unice și eficiente, care sunt atât deosebite, cât și funcționale și ușor de […]

Agenție Web Design Iași Read More »

Revoluționați-vă marketingul în rețelele sociale: de ce cel mai recent anunț al Instagram este irelevant și TikTok este noua voastră armă secretă!

La Visience, știm cât de important este pentru companii să rămână la curent cu cele mai recente tendințe și anunțuri din rețelele sociale. Cu toate acestea, știm și că nu toate anunțurile sunt create egale. De aceea, suntem aici pentru a vă împărtăși cunoștințele despre motivul pentru care cel mai recent anunț al Instagram despre

Revoluționați-vă marketingul în rețelele sociale: de ce cel mai recent anunț al Instagram este irelevant și TikTok este noua voastră armă secretă! Read More »

10 strategii dovedite pentru a vă stimula afacerea cu puncte de loialitate și bonusuri: un ghid pentru antreprenor

Sporiți-vă succesul în afaceri și ieșiți în evidență față de concurență cu aceste 10 puncte de loialitate și strategii de bonusuri dovedite. De la programe de recompensă la beneficii exclusive, învață cum să stimulezi loialitatea clienților și cum să stimulezi afaceri repetate. Indiferent dacă sunteți la început sau doriți să vă reînnoiți planul de marketing existent, acest ghid este resursa supremă pentru antreprenori. Pregătește-te să-ți duci afacerea la următorul nivel!

10 strategii dovedite pentru a vă stimula afacerea cu puncte de loialitate și bonusuri: un ghid pentru antreprenor Read More »